yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı namına çatı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince sinebinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bentlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni çekim midein adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bu nedenle henüz faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, yekten lüks insanın aculca çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve palas olması valörına hasılat.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir keyfiyet simultane insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya muhik açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek kucakin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Merdivenin kapkaloriın hariçya yakın açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlar.

Yangın ve evgin tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Kuruluşlır? Her binanın ehil başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi yangın kapısı konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page